Systemafspærring udfører komplekse afspærringsopgaver

Systemafspærring håndterer de sikkerhedsmæssige foranstaltninger, ved alle former for arbejde på det danske vejnet.

Der er store risici forbundet med at have vejen som arbejdsplads, og samtidig have ansvaret for de trafikale forhold i forbindelsen med arbejdet.

Vi tager vores opgave meget alvorligt, og er af den klare overbevisning, at vores systematiske tilgang til sikkerheden på det danske vejnet forebygger ulykker, og i den sidste ende redder liv.

Vi vil være det fortrukne valg for enhver der arbejder med trafikale forhold, og i den forbindelse har behov for trafikale sikkerhedsmæssige løsninger.

Systemafspærring er en af Danmarks førende virksomheder inden for udlejning og salg af afspærringsmateriel.

Vi er eksperter i alle former for afspærringsopgaver, og kan løse både store komplekse motorvejs- og broprojekter, samt mindre afspærringsarbejde af kortere varighed.

Vi er en af Danmarks mest erfarne og kompetente virksomheder, når det kommer til TMA og DRI kørsel. Vores chauffører dækker hele landet, og vi er i dag i besiddelse af 6 moderne TMA’er.

Vi har et bredt sortiment inden for alt afspærringsmateriel, og har altid følgende produkter på lager: Signalanlæg, trafikværn, skiltevogne, løbelys, afspærringsmateriel, samtlige skilte-typer m.m.
Vi har vores egen skiltefabrik, og kan derfor levere samtlige vejskilte med kort varsel til konkurrencedygtige priser.

Vores hovedkontor er beliggende i Støvring, syd for Aalborg, og vores Sjællands afdeling er beliggende i Tune, ved København. Derudover er vi i besiddelse af en materielplads ved Aarhus. Disse geografiske lokationer betyder, at vi kan håndtere afspærringsopgaver i hele landet.

Har du behov for hjælp til planlægningsarbejdet, kan vi klare både planlægning, nødvendige tegninger, samt den nødvendige godkendelse fra vejdirektoratet, og andre involverede offentlige myndigheder. Hurtigt og effektivt.

Systemafspærring er en virksomhed i vækst. Vi har på nuværende tidspunkt 30+ medarbejdere, og vi arbejder hele tide på at udvide firmaet og øge vores kompetencer.