Vi er specialister i påførelse af vejstriber

Hos Systemafspærring råder vi over det bedste vejmarkerings- og demarkeringsudstyr til alle typer af vejstriber. Vi er eksperter inden for termoplaststriber, malet vejstriber samt midlertidig opstribning. Vores markeringshold er specialister i påførelse af alle former for vejstriber i materialerne termoplast og vejmaling.

Inden for termoplaststriber udfører vi blandt andet symboler, hajtænder, udførelse af p-båse samt permanent opstribning på motorveje og landeveje. Mens de malet vejstriber altid benyttes ved permanent opstribning. De midlertidige vejstriber anvendes i forbindelse med afspærringsarbejde, hvor der er behov for forskellige symboler eller midlertidige p-båse.

Mangel på vejstriber går ud over trafiksikkerheden

Vejstriber er yderst vigtige for trafiksikkerheden på de danske veje. Bliver vejstriberne nedslidte, kan man ikke længere orientere sig ordentligt i trafikken. Dette er et problem, som vi er meget opsatte på at løse. Derfor er det altid vores bedste markeringshold og de bedste materialer vi benytter i påførelsen af vejstriber.

Termoplaststriber:
  • Permanent opstribning på motorveje og landeveje
  • Spærreflader, fodgængerovergang
  • Symboler, hajtænder
  • Udførelse af p-båse
  • Midlertidig opstribning ved afspærringsarbejde
Malede vejstriber:
  • Permanent opstribning
  • Midlertidig opstribning ved afspærringsarbejde
Symboler:
  • Udførelse af p-båse
  • Udførelse af p-huse

Asfaltdekoration

Hos Systemafspærring udfører vi asfaltdekoration til aktivitet og leg for børn. Asfaltdekoration kan laves i mange forskellige motiver afhængigt af formål,placering og omgivelser. Talslanger er især en populær asfaltdekoration med sit sjove motiv og mange anvendelsesmuligheder.

Fordele ved asfaltdekoration

Systemafspærrings mange års erfaring med arbejde på asfalt sikrer dig hurtige og flotte løsninger, når der skal anlægges asfaltdekoration i skolegården eller på legepladsen. Vi laver asfaltdekoration med de samme materialer, som når vi anlægger vejstriber og netop derfor, er der garanti for en super god holdbarhed, når vi laver en asfaltdekoration til jer.

Udover at vi kan tilbyde en asfaltdekoration i et sjovt motiv og god holdbarhed, ligger der ligeledes mange andre fordele bag en asfaltdekoration. Asfaltdekoration bidrager blandt andet til underholdning, pynt, læring og leg, kan anvendes på forskellige måder, er meget sikker i forhold til hærværk og så udelukker det ikke anden aktivitet som eksempelvis boldspil på asfalten.

Asfaltdekoration i skolegårde og institutioner

Asfaltdekoration er særligt godt egnet til skolegårde og generelt på legepladser, og så er det en super nem måde at opfordre børnene til aktive og kreative lege. Asfaltdekoration ligger op til aktiv læring og leg for børn i mange aldre og er derfor oplagt at placere i skolegårde og institutioner, hvor man ønsker at aktivere børnene på en sjov og lærerig måde.

Ønsker du yderligere information vedrørende vores tilbud på en asfaltdekoration eller mere viden om hvad asfaltdekoration kan bruges til, hører vi gerne fra dig på tlf. 70 26 22 44.